HARI KEUSAHAWANAN ( KELAB BAHASA MELAYU )

hye , saya diyana halid :)


pada hari jumaat iaitu tarikh keramat nya 29 JULAI 2011 , sekolah saya telah mengadakan HARI KEUSAHAWANAN . saya turut berniaga di bawah kelab saya seperti tajuk di atas . saya selaku naib pengerusi kelab BM yang mencadangkan untuk berniaga dalam bahagian permintaan lagu :) dan cadangan saya itu dipersetujui oleh guru saya . hee . senang . keje nie kan ta perlukan modal . tapi da aku yang cadangkan , a'ah . memang la aku yang kena download lagu semua uw kan . seriously penadd . sampayy aku ta blaja kena bebel ngn ibu .tapi aku sabr jela . aku seperti biasa memegang prinsip EZZATY wat lex wat cool je beb . and kekalkan kecomelan aku bak kata syahmi chipmunk tetap chipmunk nana . haha ! so aku boleh wat la . hee . 


orait , skunk nie cter mase ary keusahawanan uw , pada mulanya aku ta jadi DJ , pastu aku ganti syif diaowang . hee . nie la mke aku jadi DJ . seriously . klakar .


ye . aku membaca ucapan :) 

hee .
walaubagaimanapun ada juga yang membantu ,
zaty dan kina banyak membantu .
masa nie lagu sedang dimainkan , kina apa lagi dok mengunyah coklat yang dijual oleh kelab BM tapi dak form4 yang jual . yang si zaty tuh dok main encet . mesej spe ? adelah . k . jujur . seriously aku ta twu pn dia mesej cpe . hehe .

dan akhirnya tepat pukul dua belas tengah hari , kami bersiap untuk berkemas , tapi kupon aku ada RM 9 lagi . apa aku na wat ? aku beli jelah coklat kelab BM uw . sedappp ! RM 1 je sebungkus :)

tamat sudah , DJ nana mengundur diri dulu . bubye !

< tata titi tutu >